Reviews

Welke ervaring wil jij delen?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Praktijk under the Sky
Average rating:  
 6 reviews
by Fatima on Praktijk under the Sky
Coaching

Femke wist in het eerste contact de juiste snaar bij mij te raken; ze benoemde precies waar de pijn zat en waar de kracht. Mooi om mee te maken! Zeer verrassend hoe haar directe en oprechte manier van communiceren bij mij aansloot. Femke heeft door het intuĂŻtieve werken veel bij mij weten te bereiken; tijdens verschillende sessies hebben we een aantal thema's aangepakt. Dit heeft direct erg bevrijdend gewerkt voor mij!! We hebben wat blokkades opgeheven en zaken opgeruimd waardoor ik me nu gemakkelijker en vrijer kan bewegen in het leven. Ook kan ik veel meer genieten van de dingen die ik meemaak en gemakkelijker negatieve zaken loslaten/ombuigen naar het positieve!
Heel mooi om de sterke invloed van bijv. een healingsessie te ervaren; dit werkt onbewust erg sterk door.
Bedankt Femke!!! 🙂

by Bjorn on Praktijk under the Sky
Coaching

Al meerder jaren ondervind ik fysieke klachten die mij in mijn dagelijks leven beperken.
Ook nadat mijn medische klachten opgelost waren had ik nog steeds problemen met functioneren.

Femke heeft mij de afgelopen maanden geholpen om deze obstakels te overwinnen.
Omdat ik in een omgeving werk (Defensie) waar dergelijke therapieën niet altijd begrepen worden, was het een behoorlijk stap om naar alternatieven te zoeken waardoor ik mij beter ging voelen.

En nu kan ik met overtuiging zeggen dat ik op alle gebieden voortgang boek, fysiek en mentaal voel ik mij beter. In mijn werk en privé heb ik meer energie en de scherpe randen zijn er vanaf.

Femke gaat op integere en zeer professionele wijze om met cliënten en ik ben haar enorm dankbaar dat ze mij heeft willen begeleiden in deze ontdekkingstocht.

Ik denk dat dit voor heel veel mensen uitkomst kan bieden en vragen beantwoord.

Voor mij geldt in ieder geval dat er niet altijd iets hoeft te zijn en ik niet iedereen kan redden!

Een les die mij bij gaat blijven.

by Anja on Praktijk under the Sky

Was een mooie ervaring
Lieve vrouw ,ik voelde me erg op mijn
Gemak bij haar . Mvg anja

by Maral on Praktijk under the Sky
Reading

Het was een hele mooie ervaring. Niet alleen heb ik dankzij Femke meer inzicht gekregen over mezelf, ook ben ik er achter gekomen waar ik aan moet werken. Toen femke me vertelde dat ik niet iedereen’s verantwoordelijkheid op me moest nemen voelde het alsof er een last mijn schouder ging, want heel onbewust deed ik dat. Ik heb veel inzicht gekregen over mezelf en de reading was het helemaal waard!

by Astrid on Praktijk under the Sky
Bijzondere reading!

Ik vond het bijzonder dat ik d.m.v. mijn naam en geboortedatum informatie kreeg die gewoonweg klopt. Dit zonder dat Femke mijn verhaal wist en mij kende. Ook de healing heeft indruk op mij gemaakt en ik merkte dat mijn lichaam wel wat aan het opruimen was. Ik ben positief over Femke en vond het een prettige ervaring. Nogmaals dank! Warme groetjes...

by Janneke on Praktijk under the Sky
Kleurenreading en healing

Wat een bijzondere ervaring! Verhelderend! Door de reading en healing inzichten gekregen en "verharding" heeft plaats gemaakt voor "verzachting". Dank je wel!