Persoonlijk Systeem

Er is niemand zo uniek als jij! 

Persoonlijk Systeemopstelling

Ik ben ontzettend blij met de persoonlijke systeemopstelling onder jouw begeleiding. Tijdens de sessie zag en voelde ik diep, dat ik mijn innerlijke strijd die wordt aangevoerd door mijn verstand en oude patronen, mag opgeven.

Ik mag volledig luisteren naar mijn gevoel en de ruimte geven aan het zachte in mij.

Ik heb me “overgegeven” en dat voelt nu fysiek intens moe maar bijzonder goed om nu eerst voor mezelf te zorgen.

Dankjewel Femke!!

Ik kan er nu telkens naar teruggrijpen als mijn hoofd weer druk is met de oppositie.

Angela

De schijfjes fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel bedacht door Femke zijn prachtig qua vormgeving en makkelijk in gebruik. Juist de eenvoud maakt het werken ermee krachtig en het daagt uit om het toe te passen op verschillende manieren en te combineren met andere tools. Het verraste me toen we ermee werkten hoe gemakkelijk het ging en hoeveel nieuwe inzichten het me gaf!

Nicole Nakken

Jouw persoonlijk systeem is uniek, er is geen enkel systeem dat hetzelfde werkt als die van jou. Dat maakt jouw bijzonder en daarmee onderscheidt je je van alle andere mensen. Wauw!

Ieder mens bestaat in mijn ogen uit vier systemen.  Een fysiek systeem, metaal systeem, emotioneel systeem en een spiritueel systeem.

Hoe beter deze systemen onderling samenwerken, hoe beter jij je zult voelen.

Alle systemen hebben elkaar nodig om jou te laten bewegen in het leven, om jou het leven te laten ervaren.  Het leven is een uitdaging. Het bestaat  naast heel veel mooie dingen ook uit nare gebeurtenissen, ervaringen en trauma’s  die we allemaal opdoen in ons leven. Bewust en onbewust.

Hoe we met trauma in ons leven omgaan dat is voor iedereen anders, maar wat voor iedereen hetzelfde is is dat er blokkades kunnen ontstaan in de verschillende systemen.

Tijdens een persoonlijk systeem opstelling krijg je inzicht in hoe jouw persoonlijk systeem met elkaar samenwerkt. Je krijgt zicht op blokkades, patronen en onderlinge dynamieken die jou uit balans halen en er ontstaat heling op diep niveau, zodat opgedane nare ervaringen (trauma) kunnen worden opgeruimd.

Door een persoonlijk systeem opstelling leer je anders naar jezelf te kijken. Door de inzichten die je krijgt kun je beter voor jezelf zorgen, ben je in staat om grenzen aan te geven en maak je je los van het dragen van lasten van anderen.

Hoe beter je de onzichtbare processen in beeld hebt die zich binnen jou afspelen, hoe makkelijker jezelf kunt ontdoen van blokkades die jou er van weerhouden om je unieke zelf te zijn!

Wat kun je verwachten?

Tijdens de opstelling werken we met poppetjes en symbolen. De opstelling geeft inzicht wat er speelt op de diepe onbewuste lagen van jouw systeem.

Na de opstelling krijg je oefeningen en informatie mee naar huis die jehelpen om je systeem in balans te houden.

Wat levert het je op?

  • Inzicht hoe jouw systemen onderling samenwerken, waardoor je beter in staat bent veranderingen in je leven aan te brengen.
  • Doorbreken van patronen en blokkades, waardoor ruimte ontstaat voor meer plezier.
  • Heling op diep niveau, er zal een last van je afvallen.
  • Inzichten die je verder helpen bij je ontwikkeling en stappen naar bewustwording.
  • Rust, balans en ruimte voor jezelf, zodat je weer het gevoel hebt eigenaar te zijn van je eigen leven.
  • Je kunt grenzen voelen en aangeven en daardoor beter nee zeggen.
  • Meer vertrouwen in jezelf, waardoor je beter keuzes kunt maken.
  • Je voelt je op je eigen plek en dat voelt heerlijk!
  • Een positievere kijk op het leven.

 

Jouw investering voor een persoonlijk systeemopstelling is €90 (incl. btw).

Samen met Femke Wismans van Praktijk Under the Sky ontwikkelde ik deze vier gebieden die het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau symboliseren. Samen met je cliënt kun je verkennen hoe deze zich verhoudt tot deze vier gebieden, ook wel energetische lichamen of persoonlijke dimensies genoemd. Het fysieke niveau gaat onder meer over gezondheid, geld en materie. Het emotionele gaat over gevoel, het mentale over denken en gedachtepatronen. Het spirituele niveau gaat over zingeving en inspiratie. Ben jij iemand die veel in zijn hoofd zit en vergeet je daardoor wel eens voor je fysieke lichaam te zorgen? Voel je een afstand tussen jou en je spiritualiteit of emoties? Met dit materiaal krijg je daar snel inzicht in!

Anneke Coolen, eigenaresse Verwonderland