Jij & Jouw naamkleuren

Je bent zoals je heet

Kleurreading

Femke spreekt de taal van kleur net zo vloeiend als ze woorden spreekt. Een talent waar ze verborgen kwaliteiten mee tevoorschijn weet te toveren.

Monique Peters-Bosman

Ik heb een kleurenreading ontvangen van Femke op basis van naam en geboortedatum. Ik stond echt paf. Alles klopte als een bus en veel persoonlijke dingen die Femke niet kon weten. Daarbij kreeg ik wat mijn taak en uitdagingen zijn. Een bevestiging van Wat ik al wist, maar echt fijn om te ontdekken dat ik op de juiste weg ben. Dank je wel!

Thamar Pijl-Philips

Wat een mooie kleurenreading heb ik mogen ontvangen van Femke. Ze bracht duidelijkheid in een aantal zaken die ik wel voelde maar niet goed onder woorden kon brengen. Dankzij Femke is er veel helder geworden en weet ik dat ik nog meer in mijn licht mag gaan staan! Dank je wel Femke

Ine de Blok

Heb een hele mooie en interessante kleurenreading van Femke ontvangen. Het is grappig om dat wat op dat moment naar voren komt te herkennen in zaken die op dat moment ook daadwerkelijk aandacht vragen. Wil je meer inzicht in voor jou belangrijke levensvragen, dan is de kleurenreading een echte aanrader!

Wilma Dondergoor

Hallo Femke, ik wil dit even met je delen, mijn vriendin vond de kleurreading op naam een bijzonder verjaardagscadeau. Het was helder, kloppend en ze kon er zeker wat mee. Nogmaals thanxxx

Jolanda van Erp-Aalders

Ik ben geraakt door de herkenbaarheid van de stukken die helder naar boven kwamen. Het is fijn dat Femke meegeeft wat helpend kan zijn, waar mijn kwaliteiten liggen en welke kleur helend is. Ik ben echt dankbaar voor de reading en de integere diepgaande wijze waarop Femke dit in alle zuiverheid en oprechtheid deelt.

Twijfel je nog? Ik zeg doen!

Marjolijn Knippels

Kleurreading op jouw eigen unieke naam

Mijn hele leven lang hoor en zie ik kleuren in alles. Ik weet niet beter. Door vermenging van mijn zintuigen, ook wel Synesthesie genaamd, hoor en zie ik kleuren bij letters, cijfers, namen, woorden, steden, dagen van de week. maanden enz.

Deze kleuren dragen een schat van informatie in zich. Zo heeft iedereen zijn eigen unieke naamkleur, waardoor alle informatie die jouw kleuren mij vertellen uniek en zeer  persoonlijk zijn.

Wat kun je verwachten?

Voor de kleurreading op naam heb ik natuurlijk jouw naam nodig. Je voor, achternaam en doopnamen als je die hebt. De kleuren in je naam geven mij informatie over jouw talenten, kwaliteiten, levensdoel en mogelijke blokkades. Tijdens de reading kun je vragen stellen over thema’s waar jij op dat moment mee rondloopt. Hierbij valt te denken aan werk, loopbaan, persoonlijke ontwikkeling, relatie en gezinsvraagstukken.

Wat levert het je op?

Heldere, verfrissende en zuivere inzichten die je antwoord geven op al jouw vragen. Je krijgt inspiratie en handvatten om stappen te zetten. Het geeft rust en zorgt voor balans. Je weet wat je kleuren betekenen en welke kleuren jou kunnen helpen in het dagelijks leven.

Investering

Jouw investering voor een kleurreading op jouw naam is €65.