Herstellen van de balans

Ontstressen & Opladen

Rust & Balans

Ik ben meerdere keren door Femke behandeld. Als ondersteuning , bij mijn lichamelijke klachten en toen ik tijdelijk wat ondersteuning nodig had. Ik voelde blokkades in mijn lichaam door teveel spanning, drukte en stress.

Maar ook het werken met familieopstellingen heeft mij inzicht gegeven in mijzelf en mijn oorsprong.

Ik ga altijd met een fijn gevoel bij Femke vandaan, ze geeft me weer energie waar ik weer  op kan teren!

Jolande

Ken je dat? Dat je vanaf het moment dat je opstaat, het rennen en vliegen begint? Dat je je moet haasten om op tijd op je werk te zijn, omdat je je kinderen eerst naar school moet brengen, moet zorgen dat iedereen een lunchpakket bij zich heeft en in de file moet staan?

Dat je op je werk wordt opgeslokt door je cliënten, studenten of vergaderingen, dat je denkt aan de boodschappen die je nog moet doen om ‘s avonds een voedzame maaltijd op tafel te zetten?
Denk jij eigenlijk meer aan anderen denkt dan aan jezelf? Vergeet jij eigenlijk goed voor jezelf te zorgen?

Dan is het herstellen van de balans echt iets voor jou! Een uurtje diepe ontspanning waarin je helemaal niets hoeft!

Heerlijk toch om even niets te moeten behalve aan jezelf te denken?

Wat kun je verwachten?

Een heerlijke sessie waarbij ik me volledig richt op het in balans brengen van jouw systeem. Tijdens deze sessie lig je op de behandeltafel en richt ik mij op jouw energiehuishouding. Ik hef blokkades op en zorg ervoor dat jouw energie weer voluit gaat stromen. Alsof er een frisse wind door je systeem geblazen wordt!

Wat levert het je op?

  • Je voelt je heerlijk rustig en ontspannen.
  • Je hebt meer rust in je hoofd gekregen, waardoor je minder chaos ervaart.
  • Je voelt je energieker.
  • Je voelt je dichter bij jezelf en steviger in je schoenen staan.

Investering

Jouw investering voor het herstellen van de balans is €65 (incl. btw).