Jij & familie

Jij & familie

Je bent nooit alleen

Familieopstelling

In een sessie familieopstellingen van Femke ben ik bewust geworden van de zichtbare en onzichtbare lijnen die er in mijn familie zijn. Het heeft me inzichten gegeven waar ik blij mee ben en mee verder kan. Dank je wel Femke voor je warme en deskundige begeleiding.

Estra

Tijdens de familieopstelling die ik onlangs bij Femke heb gedaan, heb ik heel veel inzichten gekregen in wat mij nog belemmert om verder te komen. Femke voelde feilloos aan waar er iets speelde en ze heeft daarnaast veel kennis en kunde in het vak van opsteller. Verder is ze ook nog eens lieve en hartelijke vrouw. Ik voelde me heel veilig en gezien bij haar!

Petra

Een familieopstelling is een krachtige en geweldige methode,  om onzichtbare onbewuste overtuigingen, gedragingen en patronen zichtbaar te maken. Je bent geboren uit je ouders. Jouw ouders weer uit hun ouders, en zo verder. Al die familieleden behoren tot jouw familiesysteem en dat systeem is al heel oud. Het bestaat generaties lang en daardoor is het een stevig systeem. Net als in je persoonlijke systeem, is iedereen in het familiesysteem is met elkaar verbonden ook al ken je sommige familieleden niet. Op diep onbewust niveau is er altijd verbinding. Gebeurtenissen van generaties terug, zoals scheidingen, verslaving, buitengesloten familieleden, abortussen, oorlog, misbruik enzovoort kunnen doorwerken (onbewust) in de familie. Hierdoor kunnen er verstoringen in het systeem zijn gekomen, waarmee jij belast bent. Een familie opstelling geeft inzicht hoe jij je verhoudt tot je familie. Sta je op je eigen plek,  of sta jij op de plek van je ouders of ben je misschien verstrikt met iemand uit een vorige generatie? Het niet op de juiste plek staan, brengt je uit je evenwicht. Het kan ervoor zorgen dat je niet goed weet waar je je heen wilt bewegen in het leven.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de opstelling werken we met poppetjes. De opstelling geeft inzicht wat er speelt op de diepe onbewuste lagen van jouw familiesysteem en er zal diepe een diepe helende beweging ontstaan bij het opruimen van blokkades.

Wat levert het je op?

  • Je krijgt inzicht in jouw familiesysteem en de onderliggende dynamieken die er spelen.
  • Je weet welke patronen jouw belemmeren.
  • Je krijgt zicht op de invloed van jouw familiesysteem op jou in het dagelijks leven.
  • Diepe helende werking in jouw systeem zodat er rust, ruimte en balans ontstaat. Je kunt je eigen plek innemen in je huidige leven.
  • Minder ballast en meer ruimte voor vreugde en plezier.

Een familieopstelling werkt lang door in je systeem. Dit heeft effect op jouw persoonlijk systeem en ook binnen alle andere systemen waarin jij je begeeft , zoals bijvoorbeeld je eigen gezin of je werk.

Jouw investering voor een familieopstelling is €90