Ervaringen

Laat hier je reactie achter

Mijn ervaringen zijn veelzijdig, ik ben meerdere keren door Femke behandeld. Als ondersteuning , als je het lichamelijk even niet meer trekt of als je tijdelijk wat ondersteuning nodig hebt. Bij blokkades van je lichaam door teveel spanning, drukte of stress. Maar ook het werken met familieopstellingen heeft mij inzicht gegeven in mijzelf en mijn oorsprong. Ik ga altijd met een fijn gevoel bij Femke vandaan, ze geeft me weer energie waar ik weer even op kan teren.

Zeer kloppende en waardevolle reading gehad! En een heerlijke healing als afsluiter. Bedankt Femke!

Een fijn gesprek gehad, alles werd duidelijk uitgelegd. Voor de eerste keer een healing behandeling ondergaan en heb die zeer positief ervaren!

Fantastisch! Enorme inzichten opgedaan. Super vriendelijk, liefdevol en professioneel ontvangen en behandeld. Aanrader!

Ik voelde me enorm op mijn gemak. Blij met de reading

Ik vond het een mooie sessie. je volledige naam en geboortedatum en middels kleuren kreeg ik veel nuttige informatie. Er is veel van “vroeger” blijven hangen in het gevoel van “moeten”. Mijn doel is nu dan ook om te gaan ont-“moeten” en eens te kiezen voor mezelf! De dingen gaan doen waar IK blij van word. Femke is een lieve en hartelijke vrouw die veel weet en voelt. Ik ben blij dat ik haar heb ontmoet!

Ik heb Femke als heel prettig ervaren, een goede reading en healing gekregen. Ook heel duidelijk.

Bijzondere ervaring! Ik ging heel open naar de afspraak toe, Femke heeft me verrast, geraakt en aan t denken gezet. Heel knap! Bedankt lieve Femke

Een zeer hartelijke warme vrouw die mij enorm verder helpt in mijn leven en prachtige kleuren en inzichten geeft. De healing was ook zeer krachtig! TOP!

Hele lieve vrouw en een interessante sessie. Ze probeert je ze goed mogelijk te helpen. Echt een aanrader!

Mooie ervaring. Femke is vriendelijk, open en voelt heel vertrouwd. Bijzonder is dat zij je gevoel en gedachten mooi kan verwoorden. Dank je wel! <3

Bijzonder zuiver mooi intens en waar

Zo bijzonder!! Wat is Femke een mooi lief & goed mens! Ze wist zo snel mij letterlijk te omschrijven! Prachtige ervaring! Ontspannend & hoopvol gedaan!

Femke is heel rustig en kundig, ik kon me helemaal loslaten bij de healing omdat ik haar vertrouwde. Een bijzondere ervaring!

Spot-on en to the point! Heel fijn om mijn kwaliteiten en verbeterpunten weer on top of mind te hebben. Aanrader!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Praktijk under the Sky
Average rating:  
 0 reviews