Van Social Deal naar Special Deal

Actie

Femke is heel rustig en kundig, ik kon me helemaal loslaten bij de healing, omdat ik haar vertrouwde. Een bijzondere ervaring!

Hele lieve vrouw en interessante sessie. Ze probeert je zo goed mogelijk te helpen. Echte aanrader!

Een zeer hartelijke warme vrouw die mij enorm verder helpt in mijn leven en prachtige kleuren en inzichten geeft. De healing was ook zeer krachtig. TOP!

Bijzonder zuiver mooi intens en waar.

Mooie ervaring. Femke is vriendelijk, open en voelt heel vertrouwd. Bijzonder is dat zij je gevoel en gedachten mooi kan verwoorden. Dank je wel!

Zo bijzonder!! Wat is Femke een mooi lief & goed mens! Ze wist zo snel mij letterlijk te omschrijven! Prachtige ervaring! Ontspannend & Hoopvol gedaan!

Spot-on en to the point! Heel fijn om mijn kwaliteiten en verbeterpunten weer “top of mind” te hebben. Aanrader!!

 


Heb je jouw voucher ingeleverd? Check dan onderstaande acties!

Transformatiesessie

Een verdiepende sessie op jouw reading en healing, waarbij blokkades en overtuigende gedachten worden opgeruimd.  Jouw zelf genezend vermogen wordt geactiveerd en het helingsproces in gang gezet wordt. Je komt dichterbij jezelf , waardoor je beter in staat bent sturing te geven aan jouw leven! De transformatiesessie vindt plaats op de behandeltafel en zijn o.a. zeer geschikt voor burn-out en vermoeidheidsklachten.

Deze verdiepende sessie kost in de maanden mei, juni, juli €74,- i.p.v. €90

 

 

 

 

 

Familieopstelling

Een krachtige sessie waarbij onzichtbare, onbewuste overtuigingen, gedragingen en patronen, voortkomend uit het familiesysteem zichtbaar worden.  In deze sessie werken we aan de tafel met poppetjes, die jouw familie vertegenwoordigen. Een familieopstelling is heel geschikt om naar je gezin van herkomst te kijken, of naar jouw huidige gezin. Door het werken met een familieopstelling weet je welke patronen je belemmeren in jouw dagelijks leven en krijg je inzicht in de invloed van jouw familiesysteem. Je ontdoet je van lasten zodat je weer vrij kunt bewegen.

Deze verdiepende sessie kost in de maanden mei, juni, juli €74,- i.p.v. €90

 

 

 

De SD Vriendenkorting

De Social Deal vouchers kunnen nog t/m 9 juli 2019 ingeleverd worden, maar ze worden niet meer verkocht! Heb jij een vriendin, collega, zus of iemand die een Naamkleurreading incl. Healing heel leuk zou vinden of daarmee geholpen zou zijn, dan krijgt deze persoon dankzij jou korting op de sessie!

Deze persoon betaalt slecht €69 i.p.v. €97,50 in de maanden mei, juni en juli!

Door een afspraak te maken en het noemen van jouw naam is het consult een stuk voordeliger en ben jij een inspiratiebron!