Aanbod & Tarieven

Het onzichtbare draagt een schat aan informatie

Ik vind het belangrijk om je verder te helpen door maatwerk te leveren. Ik doe dat door een programma samen te stellen dat alleen op jou van toepassing is.

We zijn tenslotte allemaal anders!

De sessies zullen je weer in balans brengen, inzicht geven in je situatie, (oude) pijn opruimen en ervoor zorgen dat je weer verder kunt. In de sessies combineer ik verschillende behandelmethodes waardoor we snel de kern van het probleem kunnen aanpakken.

Mijn sessies zijn krachtig, eenvoudig en werken snel door. Vaak zijn 3 a 4 sessies voldoende om weer volledig lekker in je vel te zitten!

Herstellen van de balans

HERSTELLEN VAN DE BALANS

€ 65 (1 uur)

Opladen, of juist ontstressen, d.m.v. healing. Herstellen van de balans in het lichaam. Aanpakken van fysieke en/of emotionele klachten.

Combinatie van diverse energetische behandelmethodes.

Burn-out release

BURN-OUT RELEASE

€ 65 (1 uur)

Herstellen van de balans en aanpakken van fysieke en/of emotionele problemen. Gericht op stress en spanningsklachten die zich hebben vastgezet in lichaam en geest. Denk bijv. aan gespannen spieren, hoofdpijn, onrust, prikkelbaarheid, regelmatig ziek zijn en vermoeidheid. Een Burn-out release zorgt voor balans, rust en overzicht.

Krachtig verder

KRACHTIG VERDER NA INGRIJPENDE GEBEURTENISSEN

v.a. € 85 (1,5 uur)

Gericht op in balans komen, inzicht krijgen, opruimen en in je kracht komen na ingrijpende gebeurtenissen zoals burn-out, scheiding trauma en verlies.
In een speciaal voor jou afgestemd traject, herstellen we eerst de balans, krijg je inzicht in jouw situatie en onderliggende problematiek, ruimen we oude pijn en blokkades op en zorgen we er voor dat je weer krachtig verder kunt. In het maatwerktraject werken we naast diverse energetische behandelmethodes, ook met (familie)opstellingen.

Familieopstelling

ANTWOORD OP LEVENSVRAGEN

€ 75

Een Familieopstelling is een krachtige methode, ontwikkeld door Bert Hellinger om onderliggende patronen in je leven zichtbaar te maken.

Veel van onze onbewuste overtuigingen, gedragingen en patronen vinden hun oorsprong in het familiesysteem. Deze patronen kom je in je huidige leven vaak weer tegen binnen nieuwe systemen bijvoorbeeld je relatie of je werk. Met (familie)opstellingen kun je deze onbewuste patronen weer zichtbaar maken.

Door het opstellen van je vraag, blokkade en/of symptoom worden onderliggende dynamieken zichtbaar. Door het verkrijgen van inzicht en de werking van het energetische krachtveld krijg je rust en inzicht, zodat je weer op je eigen unieke plek kunt gaan staan. Je krijgt antwoord op levensvragen.

Een opstelling kan o.a. ingezet worden bij de volgende thema’s:

  • Waarom kan ik in het leven mijn eigen plek niet vinden en innemen.
  • In contact met familie of mensen voel ik boosheid, verdriet of neerslachtigheid, hoe kan dat?
  • Waarom voel ik me vaak eenzaam of alleen en mis ik verbinding met de mensen om mij heen.
  • Iemand in je familie is overleden en hier mag niet om worden gerouwd.
  • Iemand is verstoten of uitgesloten en hierover praten is taboe.
  • Mijn leven wordt beheerst door geweld, incest, seksueel of emotioneel misbruik.
  • Geheimen in de familie, scheiding, oorlog, geweld, verslaving of een ongeluk.

Vraag vrijblijvend informatie aan en ontdek wat een opstelling voor je kan betekenen!