Zomeraanbieding!

Mini coachtraject speciaal voor jou!

Zomervakantie! Heerlijk!

Een vakantie waarin je weer even helemaal op kunt laden. Genieten van zon en rust en eindelijk weer even tijd voor jezelf, want dat was er het afgelopen jaar bij ingeschoten. De drukke werkdagen hebben je aardig opgeslokt, je bent moe en het  voornemen om het dit jaar rustiger aan te doen is niet gelukt. Na de vakantie wil je weer fris en vol energie beginnen, beter je grenzen aangeven en zonder ballast je werk doen.

Je wil nu echt eens korte metten maken met die stress, je weet alleen niet hoe en waar te beginnen…

Als het niet lukt om iets te veranderen, dan is er vaak nog iets wat je aan jouw  verleden bindt. Meestal is dat iets waar je je niet helemaal van bewust bent.

Daarom heb ik speciaal voor jou een minicoachtraject ontworpen in de zomerperiode, zodat jij tijd en ruimte voor jezelf hebt om daadwerkelijk verandering in jouw leven aan te brengen.

In dit minicoachtraject werken aan verandering van binnenuit. Als jij verandert, verandert je omgeving mee!

Dit traject bestaat in de maanden juli en augustus uit:

  • Een persoonlijk systeemopstelling, waarbij we balans aanbrengen en blokkades opheffen in jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele systeem. Hierbij draait het om jou. (t.w.v. €90)
  • Een familieopstelling, waarbij de onzichtbare overtuigingen, gedragingen en patronen zichtbaar worden die van invloed zijn op jouw  (werk)leven. Hierin draait het om jouw plek binnen je familie. (t.w.v .€90)
  • Een heerlijke sessie waarin we de balans herstellen in jouw energie huishouding. In deze sessie hoef je helemaal niets, behalve te ontspannen. (t.w.v. €65)

Na de zomer

  • Heb je inzicht gekregen in jouw systemen, waardoor er rust ruimte en balans is ontstaan
  • Heb je inzicht in jezelf en wie je bent
  • Ben je in staat om grenzen aan te voelen en aan te geven
  • Ben je in staat om nog beter voor jezelf te zorgen
  • Kun je bewuste keuzes voor jezelf te maken
  • Is de chaos in je hoofd verdwenen
  • Voel je de positieve energie door je lichaam stromen

Het minicoach traject bestaat uit 3 sessies en is daarmee een kort, maar een zeer krachtig traject! Na dit traject voel je gegarandeerd een ander mens en kun jij verandering aan brengen in jouw leven. Je zult nooit meer met je tong op de schoenen de vakantie in gaan!

De vakanties zijn vanaf nu aan echt bedoeld om alleen maar te genieten!

De investering voor dit traject bedraagt €155 (incl. btw) en dat is echt een super mooie deal! Je bespaart maar liefst €90! Je werkt aan jezelf in een korte tijd, in een periode waarin je alle ruimte hebt en waarmee je echt verandering gaat aanbrengen in je leven!

Geen zin in een minicoachtraject, maar wel behoefte aan rust, inzicht en verandering?

Dan is Herstellen van de balans echt iets voor jou! In de maanden Juli & Augustus is je investering maar € 45 i.p.v. € 65!